• 2168006524

Τι είναι τα Broken Links

Τι είναι τα Broken Links

Τα Broken Links είναι σύνδεσμοι που βρίσκονται μέσα στην ιστοσελίδα μας και δεν οδηγούν κάπου είτε από κάποιο λάθος, είτε επειδή  διαγράψαμε κάτι και έχει παραμείνει το Link στην σελίδα μας.

Γιατί πρέπει να τα αποφεύγουμε

Υπάρχουν μερικοί λόγοι που πρέπει να τα αποφεύγουμε αλλά θα δούμε τους 2 πιο βασικούς.

  • Τα Broken Links είναι ένας λόγος που κάποια μηχανή αναζήτησης όπως το Google θα μπορούσε να κατατάξει την ιστοσελίδα μας πιο χαμηλά στα αποτελέσματα της.
  • Μπορεί να καταστρέψει την online φήμη μας. Σε κανέναν δεν αρέσει κοιτάζοντας κάποια ιστοσελίδα να πέσει πάνω σε κάποιο link που δεν δουλεύει και να δει το γνωστό error 404 όσο όμορφο και να το έχουμε φτιάξει.

Ελέγξτε τα Links σας

Τοποθετήστε την ιστοσελίδα σας σε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης όπως το Google Chromeή το Mozilla και βεβαιωθείτε πως όλα τα links και οι φωτογραφίες δουλεύουν. Έχετε και εξωτερικά Links; Δοκιμάστε τα και αυτά. Ένα site με Broken Links δηλώνει άμεσα στον επισκέπτη πως πρόκειται για κάποιο αντιεπαγγελματικό site ή ότι είσαστε το λιγότερο απρόσεκτοι.

Ελέγξτε τις συνδέσεις στην ιστοσελίδα σας τουλάχιστον μια φορά κάθε λίγους μήνες. Υπάρχουν πολλές σελίδας που μπορούν να το κάνουν αυτό δωρεάν για εσάς. Ελέγχουν όλα τα Links σας αν δουλεύουν και στο τέλος βγαίνει αναφορά αν υπάρχει κάποιο και που.

Δοκιμάστε το και εσείς. Είναι δωρεάν.

http://goo.gl/FjHOy7

124 Views
Κωνσταντίνος Γκιζελής

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Γκιζελής και είμαι Web Designer στην StartUpWeb. Η καθημερινή μου επαφή με πελάτες καθώς και οι απορίες που μου εκφράζονται με βοηθούν να επιλέξω και να σας παρουσιάσω κάποια θέματα που απασχολούν τους περισσότερους από εσάς σε σχέση με την ιστοσελίδα σας.

Σχετικά Άρθρα

Newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αθηνάς 58, Κορυδαλλός
  • 2168006524
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Η StartUpWeb χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Όροι χρήσης. Δέχομαι τους όρους χρήσης. Συμφωνώ.