Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 09:56

Φωτογραφίες για το Google My Business

Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στο Google My Business. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις φωτογραφίες.

Μπορούν να βοηθήσουν;

Η καταχώρηση στους χάρτες της Google βοηθάει την επιχείρηση μας για να μπορέσουν να μας βρούν δυνητικοί πελάτες. Αφού φτιάξουμε λοιπόν την καταχώρηση μας για να μπορέσουμε να την δούμε να βγαίνει πιο ψηλά από τους άλλους θα πρέπει να την βοηθήσουμε και εμείς. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ανεβάζοντας φωτογραφίες.

Η Google χρησιμοποιεί κάποιον αλγόριθμο για να εμφανίσει τα αποτελέσματα της. Όπως ισχύει και στις ιστοσελίδες έτσι και στις καταχωρήσεις στους Χάρτες της για να προωθήσει κάποιο αποτέλεσμα απέναντι σε κάποιο άλλο πρέπει να δει ότι υπάρχει ανανέωση του περιεχομένου. Για να πετύχουμε αυτή την ανανέωση λοιπόν μπορούμε να ανεβάσουμε κάποιες φωτογραφίες. Μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο, τον εξωτερικό όπως επίσης και από τα άτομα τις ομάδας μας. Επίσης μπορούμε να βάλουμε φωτογραφία profile και εξωφύλλου σαν το Facebook.

Κάνοντας χρήση της φωτογραφίας προφίλ μπορεί να αλλάξει η φωτογραφία που είναι αυτή που έχει τραβήξει μόνη της η Google και συνήθως είναι πολύ παλιά.