• 2168006524

Βρείτε απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε ή προσθέστε την δικιά σας ερώτηση.

Κάντε μια νέα ερώτηση
Cancel
Γενικές ερωτήσεις
Τι είναι το bandwidth;
Bandwidth oνομάζεται η κίνηση των δεδομένων σε MB που μεταφέρεται από την ιστοσελίδα προς τους επισκέπτες σας.
Για παράδειγμα, αν και το bandwidth είναι δύσκολο να υπολογιστεί καθώς το μέγεθος ενός web site και η καθημερινή του επισκεψιμότητα μπορεί να διαμορφωθεί αναλόγως , αν το web site σας έχει μέγεθος 5mb προς εμφάνιση στον επισκέπτη και καθημερινά έχετε 20 επισκέπτες μέσο όρο, τότε η μηνιαία κατανάλωση bandwidth θα έιναι 3GB.
Back to top
Τι είναι το "Χώρος στο δίσκο";
Όταν λέμε χώρος στο δίσκο εννοούμε το χώρο που έχετε να χρησιμοποιήσετε στο πακέτο φιλοξενίας.Ανάλογα το μέγεθος της ιστοσελίδας που θέλετε να φτιάξετε σας παρέχετε και το ανάλογο πακέτο.
Back to top
Από που προκύπτει το κόστος της κατασκευής της ιστοσελίδας σας.
Πριν βγάλουμε κάποια προσφορά για την αγορά του πακέτου συνυπολογίζονται οι παρακάτω παράμετροι:
  • Χώρος στο δίσκο
  • Bandwidth
  • Κόστος έξτρα εφαρμογών που μπορεί να χρειαστούν
  • Χρόνος παράδοσης και υλοποιήσης
Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια πριν την έκδοση κάποιας προσφοράς.
Back to top
Για πόσο καιρό θα έχω τεχνική υποστήριξη μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου;
Αγοράζοντας την ιστοσελίδα σας / eshop από την StartUpWeb σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αυτόματα για 2 χρόνια.Δηλαδή όσο διαρκεί η φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σας και μέχρι την επόμενη ανανέωση του ονόματος της ιστοσελίδας σας και των υπηρεσιών σας στην εταιρεία μας.Σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα θα λυθεί άμεσα χωρίς καμία επιβάρυνση από μέρους σας.
Back to top
Τι γίνεται αν αποφασίσω να αλλάξω εταιρεία φιλοξενίας;
Η StartUpWeb αναλαμβάνει την αγορά του ονόματος της ιστοσελίδας σας αλλά και την φιλοξενία της.Σε περίπτωση που αποφασίσετε για οποιονδήποτε λόγο να μεταφέρετε τις υπηρεσίες σας αλλού είτε κατα την διάρκεια ή στο τέλος της συγκεκριμένης υπηρεσίας τότε θα σας παραδοθούν άμεσα τα όποια στοιχεία χρειάζονται για την μεταφορά σας σε άλλη εταιρεία.Και για το όνομα της ιστοσελίδας σας αλλά και για το πακέτο φιλοξενίας.Οποιαδήποτε στιγμή ζητηθούν παραδίνονται άμεσα στον πελάτη.
Back to top
Ενδιαφέρομαι για νέα εταιρική ταυτότητα (λογότυπο, κάρτες, μακέτα, αφίσες, flyers, banners, print design και γραφικά). Κάνετε;
Στην StartUpWeb αναλαμβάνουμε να σας φτιάξουμε ότι χρειάζεστε σε σχέση με την εταιρική σας ταυτότητα εκτός από την ταυτότητα σας στο Internet.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κατόπιν συννενοήσεως με το τμήμα graphic design της εταιρείας μας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε σχέση με την εταιρική σας ταυτότητα.
Back to top
Ερωτήσεις για τα πακέτα κατασκευής
Ποιο πακέτο κατασκευής να επιλέξω;
Την συγκεκριμένη ερώτηση μπορούμε να την καλύψουμε μόνο κατόπιν συνεννόησης.Δεν μπορούμε απλά να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση από την στιγμή που δεν ξέρουμε τι ακριβώς χρειάζεστε.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να βρούμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς.
Back to top
Πόσο καιρό θα πάρει η δημιουργία της ιστοσελίδας μου;
Συνήθως η παράδοση της ιστοσελίδας γίνεται κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.Ο minimum χρόνος παράδοσης για μια απλή ιστοσελίδα είναι 7 εργάσιμες μέρες και αυξομειώνεται ανάλογα με το μέγεθος της ιστοσελίδας που πρέπει να δημιουργηθεί.
Back to top
Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
Όσο ωραία και ελκυστική να είναι η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε δεν φτάνει να την βλέπουμε και να την ξέρουμε μόνο εμείς.Πρέπει να την μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος.Καλό θα ήταν λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους προώθησης όπως κάποια διαφημιστική καμπάνια μέσω του Google Adwords ή του Facebook ή κάποιο email marketing.Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο facebook και να το προωθήσουμε και από εκεί.
Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Internet Marketing το Social Media Marketing και το Email Marketing.
Back to top
Έχω ήδη ιστοσελίδα αλλά θέλω να την διαφημίσω και να την προωθήσω. Γίνεται;
Φυσικά και γίνεται.Απλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να βρούμε μαζί τον κατάλληλο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας.
Back to top
Ερωτήσεις για τα πακέτα eshop
Ποιό πακέτο eshop να επιλέξω;
Την συγκεκριμένη ερώτηση μπορούμε να την καλύψουμε μόνο κατόπιν συνεννόησης.Δεν μπορούμε απλά να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση από την στιγμή που δεν ξέρουμε τι ακριβώς χρειάζεστε.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να βρούμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς.
Back to top
Πόσο καιρό θα πάρει η δημιουργία τoυ eshop μου;

Συνήθως η παράδοση του eshop γίνεται κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη.Ο minimum χρόνος παράδοσης για ένα απλό eshop είναι 15 εργάσιμες μέρες και αυξομειώνεται ανάλογα με το μέγεθος του eshop που θέλουμε να δημιουυργήσουμε.

Back to top
Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας μου πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
Όσο ωραίο και ελκυστικό και να είναι το eshop μας που θα δημιουργήσουμε δεν φτάνει να το βλέπουμε και να το ξέρουμε μόνο εμείς.Πρέπει να το μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος.Καλό θα ήταν λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε μεθόδους προώθησης όπως κάποια διαφημιστική καμπάνια μέσω του Google Adwords ή του Facebook ή κάποιο email marketing.Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο facebook και να το προωθήσουμε και από εκεί.
Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το Internet Marketing το Social Media Marketing και το Email Marketing.
Back to top
Έχω ήδη ιστοσελίδα αλλά θέλω να την διαφημίσω και να την προωθήσω. Γίνεται;

Φυσικά και γίνεται.Απλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να βρούμε μαζί τον κατάλληλο τρόπο προώθησης του eshop σας.

Back to top

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αθηνάς 58, Κορυδαλλός
  • 2168006524
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Η StartUpWeb χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Όροι χρήσης. Δέχομαι τους όρους χρήσης. Συμφωνώ.