• 2168006524

Δημιουργία Λογότυπου

Δημιουργία λογότυπου - Εταιρική ταυτότητα

Η StartUpWeb αναλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής κάρτας, επιστολόχαρτου και εταιρικού φακέλου που θα εκπροσωπεί την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχεδιάζουμε λογότυπα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας, σε στενή συνεργασία με εσάς, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαχρονικό και να λειτουργεί σε όλα τα μέσα.

Το Λογότυπο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα, σχέδιο ή γραφή, μιας επιχείρησης και συνήθως, τα χρώματα, το είδος γραφής του, αλλά και τα σχέδια, αντιπροσωπεύουν - αντικατοπτρίζουν μία σειρά από χαρακτηριστικά της ίδιας τής επιχείρησης. Το λογότυπο είναι ο πυρήνας κάθε εταιρικής ταυτότητας.

Όταν μια επιχείρηση αποκτά λογότυπο, όσο μικρή και αν είναι, φαντάζει μεγάλη, με πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό χαρακτήρα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και πίστη, σε κάθε εμφάνιση των αναγνωριστικών χαρακτηριστικών της, στα μάτια των καταναλωτών.

Η εμπειρία μας στον χώρο την γραφίστικης και η συνεργασία μας με αρκετούς γραφίστες και τυπογράφους θα συνάψουν τον τέλειο συνδυασμό για το καλύτερο έντυπο αποτέλεσμα.
Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας!

Εάν σας άρεσαν οι δουλειές μας και θα θέλατε να συνεργαστούμε
τότε ζητήστε μας μια προσφορά... Δεν κοστίζει τίποτα!

Infashion Therapy

Infashion Therapy

Ανθή Κουτσούπη

Ανθή Κουτσούπη

Μενούνος

Μενούνος

Ανεμόεσσα

Ανεμόεσσα

+Θέλω

+Θέλω

Το ρόδι

Το ρόδι

Alacarte

Alacarte

Azadvertising

Azadvertising

Lizart

Lizart

Μαρία Καριέφη

Μαρία Καριέφη

Nailbox

Nailbox

Zeridor

Zeridor

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπηρεσία; Ζητήστε μας προσφορά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αθηνάς 58, Κορυδαλλός
  • 2168006524
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Η StartUpWeb χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Όροι χρήσης. Δέχομαι τους όρους χρήσης. Συμφωνώ.