ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Δημιουργία λογότυπου - Εταιρική Ταυτότητα

Η StartUpWeb αναλαμβάνει το σχεδιασμό λογοτύπου, εταιρικής κάρτας, επιστολόχαρτου και εταιρικού φακέλου που θα εκπροσωπεί την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχεδιάζουμε λογότυπα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας, σε στενή συνεργασία με εσάς, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαχρονικό και να λειτουργεί σε όλα τα μέσα.

Το Λογότυπο είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα, σχέδιο ή γραφή, μιας επιχείρησης και συνήθως, τα χρώματα, το είδος γραφής του, αλλά και τα σχέδια, αντιπροσωπεύουν - αντικατοπτρίζουν μία σειρά από χαρακτηριστικά της ίδιας τής επιχείρησης. Το λογότυπο είναι ο πυρήνας κάθε εταιρικής ταυτότητας.

Όταν μια επιχείρηση αποκτά λογότυπο, όσο μικρή και αν είναι, φαντάζει μεγάλη, με πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό χαρακτήρα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και πίστη, σε κάθε εμφάνιση των αναγνωριστικών χαρακτηριστικών της, στα μάτια των καταναλωτών.

Η εμπειρία μας στον χώρο την γραφίστικης και η συνεργασία μας με αρκετούς γραφίστες και τυπογράφους θα συνάψουν τον τέλειο συνδυασμό για το καλύτερο έντυπο αποτέλεσμα.
Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας!

Δείγματα εργασίας


Πρόσθετες Υπηρεσίες


seo-grey

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Περισσότερα

Κατασκευή Eshop

Περισσότερα

Δημιουργία λογότυπου

Περισσότερα

seo-grey

Social Media Marketing

Περισσότερα

Internet Marketing

Περισσότερα

Email Marketing

Περισσότερα

Ζητήστε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας